BANDENSERVICE VAKGARAGE LAMME

                                         

Bandenspecialist Vakgarage Lamme Loosdrecht  info@vakgaragelamme.nl

De juiste banden onder uw auto zorgen ervoor dat u veilig kunt autorijden. Ze vormen niet voor niets het enige contact met de weg! Veiligheid, comfort, stabiliteit, wendbaarheid en grip zijn sleutelwoorden. Vakgarage Lamme in Loosdrecht adviseert u als merkonafhankelijke bandenspecialist graag over de juiste banden voor uw auto. 

Assortiment banden Vakgarage Lamme

Vakgarage Lamme werkt merkonafhankelijk. Daarom kunnen wij u een zeer breed assortiment aan autobanden bieden van kwaliteitsmerken en huismerken. We verkopen zomerbanden, winterbanden en all seasonnanden voor personenwagens, 4x4, SUV, bestelwagens, caravans en aanhangwagens en zijn gespecialiseerd in high performance banden. Alle bekende A-merken zijn bij Vakgarage Lamme direct uit voorraad leverbaar. 

Lekke band of klapband?

Een lekke band waarmee niet is doorgereden kan vaak door Vakgarage Lamme worden gerepareerd en gebalanceerd. Zo bespaart u veel geld! Sommige auto’s hebben run-on-flat-banden. Hiermee kunt u na een klapband of lekkage nog 80 kilometer doorrijden en staat u nooit meer met een lekke band aan de kant van de weg. Uw Vakgarage heeft de juiste vakkennis in huis om run-on-flat-banden te monteren.  

Vakgarage Lamme in Nieuw-Loosdrecht voor uw autobanden!

Vakgarage Lamme is niet alleen voordelig en snel: uw Vakgarage heeft vakmanschap en veiligheid hoog in het vaandel staan. Onze vakmensen hebben verstand van autobanden en adviseren merkonafhankelijk. Dankzij vakkundig personeel en moderne apparatuur zorgt Vakgarage Lamme ervoor dat u veilig de weg op gaat.  

Het algemene advies is om in Nederland vanaf november tot en maart op winterbanden te rijden. Winterbanden hebben in de herfst- en winter een sterk verbeterde grip en dus voor uw veiligheid! 

Uw zomerbanden en winterbanden kunnen bij ons in de opslag voor € 25,00 per seizoen.

De voordelen van winterbanden tijdens de herfst en winter:

-          Sterk verbeterde grip bij temperaturen onder de 7°

-          Minder kans op aquaplaning door effectieve waterafvoer

-          Betere wegligging in bochten

-          Kortere remweg (ca. 10% bij winterse omstandigheden)

 Maak nu Online uw afspraak!

 
Vakgarage Lamme © | Alle rechten voorbehouden