APK 

Algemene Periodieke Keuring 
bel 035-5826232 of 06-25067052 Jan

Vakgarage Lamme en u weet direct waar u aan toe bent. Onze Vakgarage in Nieuw-Loosdrecht verzorgt de apk-keuring van uw auto kundig, klantvriendelijk, snel en tegen een scherpe prijs. Maak daarom snel een afspraak met Vakgarage Lamme in Nieuw-Loosdrecht. 

Uw apk-keuring bij Vakgarage Lamme in Nieuw-Loosdrecht

Vakmanschap, betrouwbaarheid, goede service en scherpe tarieven: dit is precies wat Vakgarage Lamme u biedt. Onze Vakgarage  is RDW-erkend en BOVAG-lid. Vakgarage Lamme werkt met ervaren, uitstekend opgeleide monteurs en beschikt over de modernste apparatuur. Blijkt uit de apk keuring dat reparatie noodzakelijk is? Natuurlijk ontvangt u bij Vakgarage Lamme altijd een prijsopgave vooraf. 

Wat is een apk-keuring?

De apk (algemene periodieke keuring) is door de overheid ingevoerd om te controleren of uw auto nog verkeersveilig is, voldoet aan de milieunormen en op de juiste manier staat geregistreerd. De apk-keuring is wettelijk verplicht, maar is wel slechts een momentopname. Wanneer uw auto ‘apk-goedgekeurd’ is, wil dat niet zeggen dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Regelmatig onderhoud, bijvoorbeeld door Vakgarage Lamme  blijft verstandig. 

Vakgarage Lamme  uw apk-specialist!

Vakgarage Lamme staat voor een vakkundige en betrouwbare apk-keuring. Onze facturen zijn altijd helder en duidelijk en wij repareren nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Vakgarage Lamme belt u altijd als reparaties noodzakelijk zijn om een apk-goedkeuring te verkrijgen!

 

Maak nu Online uw afspraak!

 
Vakgarage Lamme © | Alle rechten voorbehouden